Özel sektör maaş bordrosu nereden alınır?

www.turkiye.gov.tr sayfasından (Maliye Bakanlığı e-Bordro Hizmeti bölümünden) alınan e-bordro çıktısı veya onaylı/ kaşeli maaş bordrosu, E-bordro getiren ilgililerin çalıştığı kuruma ait kurum kimliğinin bir örneği.

Özel sektör maaş bordrosu nasıl bakılır?

Özel sektörde çalışanlar maaş bordrosu alabilmek için çalıştıkları kurumun İnsan Kaynakları departmanına başvurarak maaş bordrolarını elde edebilir. Memurlar bordro sorgulamalarını E devlet üzerinden yapabilir. Sistem üzerinden geçmişe yönelik maaş bilgisi de görüntülenebilir.

E Devletten özel sektör maaş bordrosu nasıl alınır?

Sisteme giriş yapıp e-Hizmetler kısmından veya yukarıda bulunan arama bölümünden eBordro sorgulamaları hizmetini bulun. Maliye Bakanlığı eBordro Sorgulama hizmetine tıklayın. Açılan ekrandan görüntülemek istediğiniz bordroyu seçin.

Maaş bordrosu internetten alınır mı?

e-Devlet sistemi içerisinde yer alan e-Bordro uygulaması sayesinde maaş bordroları internet üzerinden sorgulanabiliyor. Ancak bu hizmetten özel sektörde çalışanlar, 4C veya farklı şekilde sözleşmeli olarak çalışan memurlar yararlanamaz.

4a maaş bordrosu nasıl alınır?

kimlik numaranız, adınız, soyadınız, SGK sicil numaranız, vergi numaranız ve imzanız bordroda kullanılır. Özel sektörde çalışanlar maaş bordrosu alabilmek için çalıştıkları kurumun İnsan Kaynakları departmanına başvurarak maaş bordrolarını elde edebilir. Memurlar bordro sorgulamalarını E devlet üzerinden yapabilir.

Özel sektör gelir belgesi nasıl alınır?

Gelir belgesi, kişinin mal varlığını değil aylık olarak kazancını beyan eden bir belgedir. Gelir Belgesi Nereden Alınır? SGK çalışanı olmayan kişiler, gelir belgelerini www.turkiye.gov.tr adresinden alabilmektedir. Burada e-Devlet sistemine bağlı olan bordro sistemi aracılığıyla gelir belgesi rahatlıkla alabilmektedir.

Bordro mu nasıl öğrenebilirim?

Öncelikle e-Devlet için https://www.turkiye.gov.tr/ adresine tıklayın. Sisteme T.C. kimlik numaranız ve e-Devlet şifreniz ile giriş yaptıktan sonra, e-Hizmetler kısmından, e-Bordro yazarak, çıkan Hazine ve Maliye Bakanlığı e-Bordro Hizmeti sekmesine tıklayın. Maaş bordronuz karşınıza çıkacaktır.

Işçi maaş bordrosunu nereden alabilirim?

Kamu kuruluşlarında çalışan vatandaşlar maaş bilgilerini Maliye Bakanlığının maliye kuruluşlarından alabilirler. Özel bir firmada çalışan kişiler de aynı biçimde çalışmış oldukları işe göre bir maaş alırlar. Özel firmada çalışan kişiler ise maaş bordrolarını çalıştıkları iş yerlerinden alabilirler.

Internetten maaş bordrosu nasıl alınır?

E Devlet'e giriş yaptıktan sonra e hizmetler kısmından Maliye Bakanlığı başlığı altında e- Bordro hizmetini görüntüleyebilir, yıl ve ay seçimi yaparak sorgulama yapılabilirsiniz.