Hukuk Büro Yönetimi hangi fakülteye bağlı?

Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı (HBYS-Normal Eğitim) – Hukuk Fakültesi Adalet Meslek Yüksekokulu.Oct 14, 2564 BE

Büro Yönetimi hangi fakülteye bağlı?

Bu kredilerin altında eksik kredi ile mezun olunamaz. Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Önlisans Programında mezuniyet koşullarını yerine getiren öğrenciler, “Açıköğretim Fakültesi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Önlisans Programı Diploması” alırlar.

Hukuk Büro yönetimi mezunu ne iş yapar?

Hukuk sekreteri; avukatlık büroları, barolar, adliye teşkilatı ve hukuk müşavirlikleri gibi birtakım kurum ve kuruluşlarda evrak işleri ile ilgilenip kayıt tutan kişilere verilen mesleki unvandır. Yöneticinin günlük işlerini organize eder ve büro yönetiminden sorumludur.

Hukuk Büro Yönetimi kaç yıllık?

Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği (2 Yıllık) 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları – Sabah.

Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği hangi dersler?

Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği Ön Lisans Programı; hukuki yazışma, yabancı dil, anayasa hukuku, medeni hukuk, büro yönetimi, ceza hukuku, halkla ilişkiler ve medeni hukuk gibi alanlar üzerine zorunlu ve seçmeli derslerden oluşmaktadır.

Atatürk Üniversitesi Büro Yönetimi Hangi fakültede?

Programdan mezun olabilmek için gerekli şartları yerine getiren öğrencilere, "Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Önlisans Diploması" verilecektir.

Marmara Üniversitesi Büro Yönetimi Bölümü nerede?

Marmara Üniversitesi Devlet Üniversitesi olup Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan bir bölümüdür. Üniversite İstanbul ilimizde yer almaktadır.

Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği maaşı ne kadar?

Maaşını kontrol et. Seçilen meslekte çalışanların çoğuna yönelik maaş aralığı Hukuk sekreterleri – Aylık itibaren ₺1.400 için ₺2.974 – 2022. Hukuk sekreterleri, işe yeni başlandığında genel olarak aylık net ₺1.400 ile ₺2.546 arasında para kazandırır.

Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği nedir maaş?

Hukuk Sekreteri maaşı en düşük 4.250 TL, en yüksek 6.720 TL arasında değişkenlik göstermektedir. En düşük ve en yüksek Hukuk Sekreteri ortalamasına göre Hukuk Sekreteri maaşı yaklaşık 4.540 TL seviyelerindedir.