PTT Kargom kaç günde gelir?

PTT kargoyla gönderilen gönderiler kişilerin göndereceği adrese bağlı olarak teslimat süresini etkileyebiliyor. Genellikle 2 ile 3 iş günü arasında kargoların teslimatı yapılıyor. Kargoların kurumlara veriliş süresi de, teslimatı etkileyen durumlardan biridir.Aug 25, 2021

PTT kargo dağıtıma ne zaman çıkar?

PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT'nin çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

PTT kargo bekleme süresi ne kadar?

PTT Kargo Bekleme Süresi Kaç Gün? Eğer kimse yoksa haber verildiği tarihin ertesi gününden itibaren alınmak üzere PTT işyeri adresliler dâhil onbeş (15) gün bekletilir. Aksi takdirde göndericinin bilgisi dahilinde kargo çıkış şubesine iade edilir.

PTT şehiriçi kargo kaç günde gelir?

PTT kargo yurtiçinde tahmini olarak 1 ile 4 gün arasında teslimat yapar. Teslimatların zamanı için iki nokta arasındaki mesafe önemlidir. Yani kargonun ulaşacağı nokta ne kadar uzakta ise kargonun teslim süresi de uzayabilir.

PTT kargo dağıtıma çıkınca mesaj gelir mi?

Şubat ayında hayata geçirilen uygulama, kayıtlı gönderi takibinde vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), yeni bir uygulamaya imza attı. PTT A.Ş., postaya verilen kayıtlı tüm gönderiler için ücretsiz SMS ile bilgilendirme hizmeti sunmaya başladı.

PTT’de alınmayan kargo kaç gün bekler?

Kargomat'larda gönderinin bekleme süresi 3 gündür. Bu süre içinde alınmayan gönderiler göndericisine iade edilir.

Alınmayan kargo kaç gün bekler?

Şubeden teslim alınmayan kargolar 3 iş günü içerisinde göndericinin bilgisi dahilinde çıkış şubesine iade edilir.

En hızlı kargo şirketi hangisi?

DHL. En hızlı kargo şirketi, hiç şüphesiz DHL oluyor. DHL, dünyanın en büyük kargo şirketlerinden biri ve yaklaşık 200 ülkede teslimat yapıyor. Üstelik kilometrelerce uzak bir ülkeden gelen belge ve paketleri dahi 1 – 2 iş günü içinde teslim edebiliyor.

PTT kargo nerede olduğunu öğrenme?

Ptt kargom hangi şubede, kargom hangi Ptt şubesinde? diye soruyorsanız, telefon numarası ile sorgulamak en doğru yol olacaktır. Telefon ile kargo takip öğrenmek için sadece 444 1 788 numaralı hattı aramanız ve müşteri hizmetlerine bağlanmanız yeterli olacaktır. Burada sizi müşteri temsilcisi yönlendirecektir.